MIDDEN - DELFLAND

50 jaar Voetballend Schipluiden
Een klassieker in boekvorm

Met nieuwe boeken gaat het precies zo als met kinderen. Elke dag zijn er nieuwe te bewonderen. Maar waar bij kinderen bijna elk exemplaar ‘om op te vreten’ is, rolt er in een mensenleven slechts een beperkt aantal boeken van de persen in de ‘die móet ik absoluut hebben’ categorie.

50 jaar voetbal in Schipluiden

Laat er nou binnenkort in Schipluiden een uniek document verschijnen dat als onderwerp voetbal heeft en gewoon een plek verdient in de boekenkast! En natuurlijk gaat het boek niet alleen over dat goddelijke spel met de leren knikker. Nee, in dit boek wordt 50 jaar clubvoetbal binnen onze gemeente behandeld. De geschiedenis van ASSO en Steeds Voorwaarts, de transformatie naar S.V. en later V.V. Schipluiden. Sportieve historie die zijn weerga niet kent. Een boek over 50 jaar lokaal amateurvoetbal, met verrassende
interviews, meer dan grappige onthullingen, statistieken, én niet te vergeten, briljant fotomateriaal!

In september, gelijk met het jubileumfeest van V.V. Schipluiden, is het boek verkrijgbaar. Wie deze ‘voetbalbijbel’ absoluut in huis wil hebben, tekent nu alvast in voor een exemplaar (of meer).


Eerste kantine Steeds Voorwaarts

De prijs kán geen drempel zijn. Bij voorintekening betaalt u slechts €15,00 voor deze klassieker. Koopt u het boek naderhand, dan is de prijs €17,50.

De voorintekening loopt tot 15 juli 2007.
Via www.vvschipluiden.nl (of meteen via de voorintekenpagina) kunt u zich aanmelden voor dit prachtige boek.


Mike de Blij tegen Concordia

30 juli 2007: VV Schipluiden - Swansea : 0 - 2

Schipluiden speelde met een combinatie van het zaterdag- en zondagteam voor de tweede maal een oefenduel tegen een betaald voetbalclub. Eerder won Sparta met grote cijfers (0-17), nu was Swansea City te gast. Op het sportpark Keenenburg waren zo n ruim 500 toeschouwers op het duel afgekomen. Onder de toeschouwers ook een groot aantal aanhangers van Swansea die uit Wales waren overgekomen. Volledig verslag op de website van VV Schipluiden. Hieronder een paar foto's.


0-2 in wording in de tweede helft

Een klein kansje op een doelpunt
Bron: VV Schipluiden en www.vvschipluiden.nl - mei 2007