MIDDEN - DELFLAND

Gebiedsmanifestatie - De Tuin van de Randstad - 13 oktober a.s.

Deze dag wordt georganiseerd in het kader van het jubileum van Natuurlijk Platteland West i.s.m. Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en Stichting h'Eerlijk Delfland. De lokatie waar deze gebiedsmanifestatie met een agrarisch karakter gehouden wordt is: druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.Thema van de dag is: "De Tuin van de Randstad".
De opzet is de bezoekers kennis te laten maken met het mooie, landelijke Midden-Delfland d.m.v. een fietstocht én door de bezoeker te laten zien wat hier zoal te doen is of geproduceerd wordt. De markt begint 10.00 uur met een feestelijke opening en duurt tot 17.00 uur. De fietstocht, Druivenommetje in 
Midden-Delfland genaamd, is ongeveer 24 km lang. Hij begint en eindigt bij de druivenkwekerij en laat de bezoeker een prachtig stukje van het gebied zien. Start tussen 10.00 en 14.00 uur. Deelnemers aan de fietstocht krijgen gratis een route en beschrijving mee.

In de kassen, onder een dak van druivenbladeren, zijn stands met informatie over agro-educatieve & recreatieve mogelijkheden en wetenswaardigheden over het Midden-Delfland gebied. Stands met lekkernijen uit de regio, demonstratie bijenhouderei, expositie schilderijen, workshop kruidenazijn maken enz.

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight ligt aan de Zwethkade-zuid 45 2635 CW in Den Hoorn en is goed te bereiken zowel met de fiets als met de auto. Parkeermogelijkheden worden ter plaatse duidelijk aangegeven.

Voor meer informatie : www.natuurlijkplatteland.nl, www.vockestaert.nl en www.druivenkwekerij.nl. 

Contactpersonen

  • ANV Vockestaert - Joke Rodenburg Tel. 015-3807112 ('s maandags)
  • Stichting h'Eerlijk Delfland - Mirjam Warnars Tel 06 30 432 435
  • Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight - Hilde Jansen Tel 06 42 251 257