MIDDEN - DELFLAND

Extra voorstellingen Kromme Jongens

22 maart. Op 3, 4 en 5 mei zijn er extra voorstellingen van de musical Kromme Jongens. De voorstellingen op de vrijdagen en zaterdagen waren allemaal al uitverkocht, nu dus weer kaarten beschikbaar voor voorstellingen in het weekend!

Heeft u Kromme Jongens al gezien? Dario Fo biedt meer......

Op de tussenliggende dagen in april en mei dat de musical Kromme Jongens niet gespeeld wordt, staat de hal van Mustang Demolition leeg. Een prachtige kans om het publiek in de gelegenheid te stellen ook andere producties van Dario Fo te zien zoals:
Afstallen, een toneelstuk met jongeren en ouderen over vroegere jaren in het Westland. Of Het huis met de zeven kamers, een vrolijke muzikale familievoorstelling met het Willem Breuker Kollektief. De opera Turandot en de musical Man van la Mancha zijn beiden uitgebracht op DVD. Deze films worden vertoond op een groot scherm en met een geweldige geluidsinstallatie. De prijs van het toegangskaartje wordt bij aanschaf van een DVD in mindering gebracht.

De DVD voorstellingen gaan niet door; gekochte kaarten kunnen worden terugbetaald!

Extra verkoopavond

Op donderdagavond 29 maart vanaf 19.00 uur is er een extra verkoopavond. U kunt dan voor alle voorstellingen (ook voor de Kromme Jongens) kaarten verkrijgen bij Dario Fo, ondernemers in de kunst, Voorstraat 88 in Poeldijk. Verder kunt u tijdens openingstijden van de receptie kaarten verkrijgen of per email reserveren: info@dariofo.nl. 
Meer informatie op www.krommejongens.com. 


De Oude veiling in Poeldijk met links achter de 'Mustang Musicalhal' waar de Dario Fo Theatermaanden april en mei gaan plaatsvinden; foto: Emi Barendse

Burgemeester schildert voor de Kromme Jongens

22 maart. Burgemeester van der Tak en 3 wethouders van de gemeente Westland schilderde deze week een tomatenkistje voor de musical Kromme Jongens.

Kunst is belangrijk voor de samenleving

In een uur tijd werd door burgemeester van der Tak, wethouder Gardien, van der Stee en iets korter door wethouder de Goeij, een kistje beschilderd in het thema 'Techniek'. Ook zij wilden graag een bijdrage leveren aan de musical Kromme Jongens. "Kunst voor de samenleving is de ziel waarop al die mensen hun inspanningen voor die samenleving leven. Het gaat om het kloppend hart, het gaat om je binnenste. Kunst raakt je van binnen en de musical Kromme Jongens straalt het ook naar buiten uit", aldus burgemeester van der Tak 

Unieke Kissiesveiling op 7 april

Op 7 april 2007 om 16.00 uur is de unieke veiling van kunstwerken geschilderd op tomatenkissies. Om de musical Kromme jongens in een breder perspectief te plaatsen in Westland heeft Dario Fo, ondernemers in de kunst een beeldend kunstproject aangehaakt aan de musical. Westlandse thema' s in verschillende kleurstellingen op de achterkant van een ouderwets tomatenkistje.

Collectors item


Burgemeester van der Tak in actie voor de musical Kromme Jongens; foto - Petra van Mil/Dario Fo

De kunst is om één van deze echte 'collectors-items' op de kop te tikken voor een blijvende herinnering aan de musical Kromme Jongens. De opbrengst van deze bijzondere veiling zal worden gebruikt om een DVD-registratie plus een herinneringsboek met foto' s van de musical uit te kunnen brengen!

Meer informatie op www.krommejongens.com. 

Bron: Dario Fo