MIDDEN - DELFLAND

Dario Fo speelt theaterspektakel op straat
Driestuiversopera op 6 pleinen in Westland en Midden-Delfland

Het weekend van 22 tot en met 24 juni trekt Dario Fo (van de musical Kromme Jongens, Turandot, Carmen) weer met tractoren en karren door Westland en Midden-Delfland om gewoon op straat de Driestuiversopera te spelen. Deze bedelaarsopera van Brecht en Weill wordt begeleid door een live orkest vanaf een aanhangwagen. 

Het publiek wordt in de buitenlucht getrakteerd op een spetterend schouwspel en prachtige liederen gezongen door o.a. de backing vocals uit de musical Kromme Jongens. Met in de hoofdrollen de boef Mackie Messer (Koos Sekrève), bedelaarskoning J.J. Peachum (Paul Sekrève) en Jenny (Maghen Hilgersum). De overige rollen van de boeven, ‘hoertjes’ en corrupte agenten worden gespeeld door mensen uit Westland en Midden-Delfand waaronder leerlingen van Theaterschool Koperen Kees. De muzikale leiding is in handen van Rick Schoonbeek. Regie Wilma Sekrève. 

Kijk op het onderstaande overzichtje wanneer de karavaan bij u in de buurt is.  

De toegang is gratis - na afloop gaat de pet rond - en er is geen reservering nodig. De voorstelling duurt ongeveer 5 kwartier. Als u lekker wilt zitten kunt u zelf een stoeltje meebrengen en gewoon aanschuiven.

De Driestuiversopera is te zien op:

Vrijdag 22 juni
19:00 uur in Poeldijk, Marktplein
Zaterdag 23 juni
12.00 uur in Schipluiden, H.K. Pootplein, voor het oude gemeentehuis
15.00 uur in Den Hoorn, Kon. Wilhelminaplein
20.00 uur in Maasdijk, Marianneplein

Zondag 24 juni
13.00 uur in Honselersdijk, Dijkstraat, plein bij het Voorhof
16.00 uur in Kwintsheul, grasveld aan de Kievit

Meer informatie op www.dariofo.nl of www.koperenkees.nl. 

Bron en foto's: persbericht Dario Fo.