MIDDEN - DELFLAND

Het is zo bijna zover!!
De start van de 2e reeks van de musical Kromme Jongens

5 april 2007. De hal van Mustang Demolition in Poeldijk heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan de afgelopen dagen. In een ochtend hebben kassenbouwers een kas en het decor van de musical Kromme Jongens in elkaar gezet. Er is een restaurant gebouwd, er zijn honderden meters gordijn opgehangen, de tribune staat en de 300 ‘kissies’ hangen aan de wand, klaar om geveild te worden. De ‘Mustang Musicalhal’ is er helemaal klaar voor!

Extra voorstellingen

Op woensdag 11 april wordt de vernieuwde versie van de musical Kromme Jongens, een productie van Dario Fo, ondernemers in de kunst voor het eerst gespeeld. Op die avond start de 2e reeks voorstellingen met een openbare repetitie. Met een nog grotere cast en met nieuwe acts. Er is de afgelopen tijd veel aandacht geweest om de voorstelling die tot en met 16 mei 24 keer wordt gespeeld, nog mooier en leuker te maken! Er zijn nog kaarten voor verschillende avonden beschikbaar; er zijn extra voorstellingen op 3, 4 en 5 mei.

Eenmaal, andermaal.. verkocht!

Wat je allemaal al niet kunt doen met tomatenkissies en wat verf. Op zaterdagmiddag 7 april is er een unieke ‘Kissiesveiling’ in de Mustang Demolitionhal te Poeldijk. 

Alles wat je kan bedenken rondom ‘t Westland en de tuinbouw is door bekende en minder bekende Westlanders geschilderd. Rondom diverse thema’s, o.a. ‘Kassen’ en ‘Gereedschap’, zijn 30 ‘kissies’ beschilderd, elk thema met een eigen kleurenpalet. De 300 unieke Westlandse kunstwerkjes worden geveild door veilingmeesters Jacques van Geest en Leo de Jong onder toeziend oog van Notaris Arjan Verrijp. Dus kom om 16.00 uur naar Mercuriusplein 5 om alle prachtige kissies te bekijken en er misschien ook wel eentje mee naar huis te nemen!

Kaartverkoop

Kaarten voor de musical Kromme Jongens en de andere producties in de theatermaanden april en mei zijn te koop bij Dario Fo, ondernemers in de kunst, Voorstraat 88 in Poeldijk, 0174-244455, info@dariofo.nl

Voor kaarten van de musical Kromme Jongens kunt u ook terecht bij Kester2Wielers in Wateringen en De Gaech Antiek in Schipluiden. Voor meer informatie www.krommejongens.com. 

Tekst: Dario Fo, fotografie G.J. Vlekke